KEGA, uw rentmeester in Antwerpen

KEGA, uw rentmeester in Antwerpen

Wilt u in Antwerpen investeren in vastgoed, maar wilt u geen zorgen?

Hebt u een appartement in mede-eigendom, een woning, villa, handelspand of andere dat u verhuurt, maar u bent niet vertrouwd met de ingewikkelde huurwetgeving?

Hebt u soms wel eens problemen met een huurder of een gebouw en hebt u niet meer de tijd om dit constant op te volgen?

Dan is voor Antwerpen KEGA rentmeester voor u de oplossing! Wij hebben in de loop der jaren van rentmeesterschap in Antwerpen één van onze specialiteiten gemaakt.

Wij werken samen met diverse aannemers zodat alle mogelijke problemen, klein en groot, onmiddellijk worden opgelost.

KEGA rentmeester zorgt ervoor dat alle mogelijke problemen met de huurder en het onderhoud van het gebouw worden opgelost met het oog op een rendabele investering.


Wat doen wij voor u :

1) Huurcontract opstellen
Allereerst zorgen we ervoor dat er een correct huurcontract wordt opgesteld. De termijn van het huurcontract bepalen we in samenspraak met u.

2) Registreren
Sinds enkele jaren ligt de registratieplicht bij de verhuurder. Wij zorgen hiervoor.

3) Huurgelden
Er wordt een individuele derdenrekening geopend per gebouw/appartement. De huurder betaalt hierop zijn huur en kosten. Wij zorgen ervoor dat alle leveranciers zoals bijvoorbeeld syndicus, water, end worden betaald. Maandelijks rekenen wij de beheersfee af. Het saldo wordt dan elke maand op rekening van de eigenaar gestort.

4) Afrekening
In het huurcontract zal worden bepaald welke kosten er aan de huurder mogen worden doorgerekend. De wet bepaalt een aantal kosten die niet mogen worden doorgerekend. Wij zorgen voor een volledige en correcte afrekening zodat u een optimalisatie van uw investering bekomt.

5) Algemene vergaderingen
Indien het om een appartement gaat en er zijn algemene vergaderingen, zullen wij deze bijwonen en stemmen in uw plaats.

6) Indexeren
Jaarlijks en op de verjaardag van het contract hebt u als eigenaar het recht om de huur te indexeren. Dit wordt automatisch door ons gedaan.

7) Opvolging huurder
Indien de huurder laattijdig of zijn huur niet betaald, zal hij daarvoor worden aangeschreven door ons. Bij achterstal van meerdere maanden en bij slechte wil van de huurder, zullen wij zelf de procedure tot ontbinding van het huurcontract voor de vrederechter opstarten. Dit bespaart u een aanzienlijke bedrag aan advocaatkosten.

8) Herstellingen
Soms kan het gebeuren dat er zaken aan uw eigendom kapot gaan. De huurder zal ons hiervoor contacteren. Wij werken samen met diverse aannemers die alle problemen, groot en klein, onmiddellijk kunnen oplossen.

Kortom, voor een zorgeloze investering in Antwerpen is KEGA rentmeesterschap de ideale oplossing.

Wenst u een vrijblijvende afspraak, aarzel niet ons te contacteren.

Wenst u tevens uw eigendom in Antwerpen via KEGA Vastgoed te verhuren? Klik dan hier om te lezen wat wij voor u doen.